Doğru Cevap ailesi iftarda buluştu

3 Mayıs Eğitim Hizmetleri kuruluşu olan ve Çerkezköy'de Fatih Mahallesi Malkoçlar Caddesi'nde faaliyet gösteren Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu ailesi önceki akşam düzenlenen iftar programında b

GÜNDEM 8.06.2018 15:11:00 0
Doğru Cevap ailesi iftarda buluştu

3 Mayıs Eğitim Hizmetleri kuruluşu olan ve Çerkezköy’de Fatih Mahallesi Malkoçlar Caddesi’nde faaliyet gösteren Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu eğitimcileri ve aileleri önceki akşam Gaziantep Aşian Kebap ve Künefe Salonu’nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

 

“RAMAZAN KARDEŞLİK AYIDIR”

 

İftar programına Doğru Cevap Özel Eğitim Kursları sahibi Barış Uyar, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu eğitimcileri ve aileleri katıldı. Kursun eğitimcileri, aileleri ve konuklar iftarı neşe ve hoş sohbet içinde geçirdiler. Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma, kaynaşma ve kardeşlik ayı olduğunu belirten Doğru Cevap Özel Eğitim Kursları sahibi Barış Uyar, iftara katılan konuklarla yakından ilgilenirken, katılımlarından dolayı hepsine teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU