Sahur programları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin sahur programları Şarköy'e bağlı Kızılcaterzi (Terziköy) Mahallesi'nde devam etti. Sahur programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayr

GÜNDEM 7.06.2018 13:29:00 0
Sahur programları devam ediyor

Sahur programında konuşan Albayrak “17 kırsal mahallemizde sahur yapıyoruz bu sene. Bu 8'inci sahur programımız. Daha önce Şarköy'e bağlı Yeniköy Mahallemizde de sahur programı yapmıştık. Bizim Güneybatıdaki en uç köyümüz Terziköy, Kuzeydoğudaki en uç alan da Sefaalan Mahallemiz. Bugün burada Terziköy'de, yarın sabah da Sefaalan Mahallesi'ndeki vatandaşlarımızla sahur yapacağız. Ondan sonra birkaç tane mahallemizde daha sahur yaparak programımızı tamamlayacağız. Benim bir idealim var; en uç iki köy arasında ulaşım hizmeti vermek istiyoruz. Terziköy'den çıkan bir vatandaşımız Sefaalan'a, Sefalan'dan da çıkan bir vatandaşımızın Terziköy'e rahat bir şekilde gelebileceği bir sistem kurmak istiyoruz” dedi.

 

ŞARKÖY KABUK DEĞİŞTİRİYOR

 

Şarköy’ün kabuk değiştirdiğini ifade eden Albayrak “Önümüzdeki yıl itibariyle nüfusu 50 bini bulacaktır. Doğalgaz da geliyor artık Şarköy'e. Büyükşehir'in ikinci ve üçüncü dönemlerinde de bu dönem olduğu gibi güzel hizmetler alacaktır Şarköy'ümüz. Son 4 yılda Terziköy'ü Tekirdağ'ın en çok konuşulan köyleri arasına soktuk. Buradaki her talebi değerlendirmeye çalışıyoruz. Büyükşehir'in ikinci ve üçüncü dönemlerinde tarla yolları bile asfalt olacaktır. Bu 4 yıllık süreç içerisinde hem yapılanmayı tamamladık, hem yeni, sıfırdan bir belediye kurduk. Zor süreçlerden geçtik. Ama artık bu dönemler bitti. İkinci ve üçüncü dönemlerde çok daha rahat bir şekilde vatandaşa dokunacaktır hizmetlerimiz. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum sabahın bu saatinde sahur davetine icabet ettiğiniz için. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ