'Otobüs devrilirse hepimiz tehlikeye gireriz'

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Arslan Ateş ve Halil İbrahim Kart'ı ağırladı.

GÜNDEM 6.06.2018 15:50:00 0

Milletvekili adaylarına ziyaretlerinde Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve 29 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Erol Kaya eşlik etti. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından bir dönüm noktası olduğunu belirten SP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arslan Ateş, “Bu seçimde en önemli konu, farklı kulvarlarda siyaset yapan partilerin, ülkemizin geleceği için Millet İttifakı’nda buluşmuş olmalarıdır. Millet İttifakı ile Saadet Partili bir parlamentonun oluşacağına inanıyorum. Siyasi parti liderlerinin unutmaması gereken bir konu var. Hepimiz aynı otobüsün içindeyiz.  Otobüs devrilirse hepimiz tehlikeye gireriz. Otobüsün hedefine sağ salim ulaşabilmesi için hepimizin birlik beraberlik içerisinde olması gerekiyor” dedi.

 

“ÜLKEMİZE İKİNCİ BAYRAMI YAŞATACAK”

 

Ateş, siyasi liderlerin insanları ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı söylemlerden uzak durmaları gerektiğini de vurgulayarak “Nihayetinde bizler ülkemizin selameti için mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki milletimiz 24 Haziran’da bu ayrışmaya, bu kutuplaşmaya bir dur diyecek ve Ramazan Bayramı’ndan sonra ülkemize ikinci bayramı yaşatacak” dedi.

 

KUTUPLAŞMA HAD SAFHADA

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Geçmişte erken seçimi vatana ihanet olarak niteleyenler, bir anda erken seçim kararı aldılar. Bu tezatlığı anlamak mümkün değil. Türkiye’de ayrışma ve kutuplaşma hat safhaya ulaştı. Ülkede akrabalar bile birbirine düşmanca bakar hale geldi. Bu anlamda farklı kulvarlarda siyaset yapan partilerin Millet İttifakı çatısı altında buluşmalarını çok önemsiyorum” dedi. Başkan Akay, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun söylemlerini önemsediğini ifade ederek “Sayın Temel Karamollaoğlu’nun konuşmalarını oldukça içten ve samimi buluyorum. Kendisi de ülkemizin birlik beraberliği ve geleceği için elini taşın altına koydu. 24 Haziran seçimlerine giden yolda mevcut gidişatı olumlu görüyor, ülkemizin Millet İttifakı ile Ramazan Bayramı’nın ardından ikinci bayramı yaşayacağız” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ