PTT'den bayram kampanyası

Tekirdağ PTT Başmüdürü Eren Aslan PTT'nin bayram kampanyaları ile ilgili açıklama yaptı. PTT Kargo'da 31 Ağustos tarihine kadar "Yaz Kampanyası" başladığını ve bireysel kargo mü?

GÜNDEM 6.06.2018 13:10:00 0
PTT

PTTCELL’in de 1000 dakika 10 TL, ek internet paketlerinin ise 1GB 10 TL, 2GB 15 TL, 5GB 25 TL olarak kampanyaların güncellendiğini kaydeden Aslan “PTT Sigorta ile BES’e indirimli aylık 90 TL ücret ile katılım sağlanmaktadır. BES’te yüzde 25 devlet katkısı bulunmaktadır. Ayrıca zorunlu deprem sigortası (Dask), Sağlık, Konut ve Hayat sigortaları da indirimli olarak PTT Merkezlerinde yapılmaktadır” dedi.

 

“HİZMETLERİMİZİ MÜŞTERİNİN AYAĞINA GÖTÜRÜYORUZ”

 

PTT’nin Kişisel Pul hizmeti ile müşterilerin kendi fotoğraflarını pula dönüştürerek yakınlarına gönderecekleri tebrik, posta gönderilerinde ücretlendirmede kullanılmak üzere  36,25 TL’den başlayan fiyatlar ile sevdiklerine kavuşturduğunu kaydeden Aslan “Pulları gönderilerinizde kullanılarak Sevdiklerinizi Kişisel Pul ile özel hissettirmektedirler. PTT müşterilerine anlaşmalı olduğu bankalar aracılığıyla Bayram ihtiyaçları için uygun krediler sunmaktadır. PTT’de tüm banka, kişi ve kurum hesaplarına ucuz ve hızlı para transferleri ile fitre ve zekatlarınız için online hızlı para gönderme sistemi bulunmaktadır. Yurtdışı para transferlerinde ise Western Union ve Upt gibi gönderim hizmetleri bulunmaktadır. Emlak Vergisi dahil birçok vergi ödemesi, Tapu harçları, kimlik ve pasaport harçları, trafik cezası gibi 400 ü geçen hizmet çeşidini tek bir çatıda toplayan PTT merkezleri, siz değerli vatandaşlarımızı söz konusu hizmetlerimizi en ucuz ve en hızlı şekilde 13 Merkez, 34 Şube, 2 adet Mobil Araç Şube ve 10 Acenta ile hizmet vermekte, her geçen gün yeni işyerleri açarak hizmetlerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarının olduğu her yerde ayağına götürmekteyiz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN