Yeni çocuk oyun grupları kuruluyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara'da köyden mahalleye dönüşen Doğanköy, Kavakçeşme, Aksakal ve Davuteli Mahalleleri'nde yeni çocuk oyun grupları kurdu.

GÜNDEM 5.06.2018 15:57:00 0
Yeni çocuk oyun grupları kuruluyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “Çocuklar bizim dünümüz, yarınımız ve geleceğimizdir. Ülkemizin geleceği için çocuklarımız çok önemli. Onlar bizim yarınlarımız. Çocuklarımızı yarınlara taşımak bizim en asli görevimiz. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında yaşayan çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli ortamda oynayabilmesi için mahallelerimizde uygun alanlarda oyun gurupları kurulum çalışmalarımızı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak birlikte gerçekleştiriyoruz. Çocuk oyun grubu kurulum çalışmamız 10 mahallemizde daha devam edecek. Kırsal mahallelerde yaşayan çocuklarımıza da şehir merkezinde yaşayan çocuklarımıza da aynı hizmeti götürüyoruz.  Belediye olarak bu yöndeki hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Doğanköy Mahallesi Muhtarı Salih Oyuklar da “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi mahallemize hizmetler getirmeye devam ediyor. Mahallemizde çocuk oyun parkı yoktu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi tarafından mahallemize çocuk parkı yapıldı. Yapılan park çocuklarımızda büyük sevinç yaşattı. Çocuklarımız şimdi bu parklarda oynarken çok mutlu oluyorlar” diyerek hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN