Üstyapı çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kumbağ Mahallesi'nde RCC beton asfalt ve kaldırım çalışmalarını s?

GÜNDEM 5.06.2018 15:49:00 0
Üstyapı çalışmaları sürüyor

Çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer “Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hız kazandı. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için 11 ilçede, özellikle altyapısı tamamlanmış bölgelerde sürdürülen üstyapı çalışmalarıyla, ihtiyaçlar karşılanıyor. Bu kapsamda merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince devam eden RCC beton asfalt ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

 

“EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da çalışmaları inceledi. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Albayrak, kdaha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Kumbağ Mahallesi'nde devam eden RCC beton asfalt ve kaldırım çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak” bilgisini verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ