Aba Tekstil'den geleneksel iftar

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Aba Tekstil tarafından ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen iftar programının bu yıl 2'ncisi düzenlendi. İplik ve örgü üzerine faaliyet göster

GÜNDEM 4.06.2018 16:00:00 0
Aba Tekstil

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde 4 yıldır faaliyet gösteren Aba Tekstil tarafından düzenlenen iftar programına Aba Tekstil Firma Sahibi Levent Özalp, kardeşi Selahattin Özalp ve babası Müslüm Özalp, Aba Tekstil Müdürü Özgür Karakaya ile birlikte fabrika çalışanları ve aileleri katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yaklaşık 350 kişinin katıldığı iftar programı Kapaklı Ulu Camii İmam Hatip Hocası Yakup Temel tarafından okunan Yasin-i Şerif ile başlarken, semazen gösterisi ile devam etti. İftar saatine kadar devam eden semazen gösterisinin ardından ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Aba Tekstil Firma Sahibi Levent Özalp'ın babası Müslüm Özalp, iftara katılan herkese teşekkür ederek “Rabbimize çok şükür ki bize bu Ramazan-ı Şerif'te bir arada olmayı, iftarımızı bir arada açmayı nasip etti. Çocuklarımızla, eşimizle, dostumuzla daha nice ramazanlara, nice iftarlara ulaşmayı Allah bizlere nasip etsin. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

 

KARAGÖZ HACİVAT ORTAOYUNU İLGİYLE İZLENDİ

 

Müslüm Özalp'ın konuşmasının ardından sahnelenen Hacivat Karagöz Ortoyunu davetliler ve çocuklar tarafından ilgi ile izlendi. Aba Tekstil Firması ile ilgili kısa bir bilgi veren firma sahibi Levent Özalp, "Firmamız iplik ve örgü üzerine faaliyet göstermektedir. 4 yıl önce faaliyete geçen firmamızın 2. geleneksel iftar yemeği organizasyonumuzda çalışanlarımız ve aileleri ile birlikte bir araya geldik. Çalışanlarımızın aile bireylerinin nasıl bir ortamda çalıştıkları konusunda fikir sahibi olmalarını da amaçladık. Çalışanlarımızla aile olduğumuzu gösteren böyle bir organizasyonu düzenlediğimiz için mutluyuz" dedi. Düzenlen iftar programı gecenin sonunda gerçekleştirilen havai fişek gösteri ile sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ