Yüzlerce kişi aynı sofrada buluştu

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları Fevzipaşa Mahallesi'nde devam etti. Yüzlerce vatandaş aynı sofrada buluşurken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "Ramazan ayı boyu

GÜNDEM 4.06.2018 15:50:00 0
Yüzlerce kişi aynı sofrada buluştu

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları Fevzipaşa Mahallesi’nde devam etti. Fevzipaşa İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına Fevzipaşa Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterirken, iftara Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, Meclis Üyeleri ve ile yüzlerce vatandaş katıldı.

 

“İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTUK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay belediye tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuklarını ifade ederek “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu akşamki iftarımızda Fevzipaşa mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

2 MAHALLEDE DAHA KURULACAK

 

Akay, mahalle iftarlarının devam edeceğini ifade ederek “Gazi Osman Paşa Mahalle iftarımız 9 Haziran Cumartesi günü Makasçı Sokak’ta kurulacak. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerimizin katılacağı iftar soframız ise 10 Haziran Pazar günü Özcan Sokak’ta kurulacak. Ramazan ayı boyunca 12 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi İftar Sofralarında Çerkezköylü hemşerilerimizi görmekten, onlar ile oruçlarımızı açmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda toplam binlerce hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN