Tekirdağ'da Emel Sayın rüzgarı

54'üncüsü düzenlenen Tekirdağ Kiraz Festivali'nin son gecesinde ünlü sanatçı Emel Sayın sahne aldı. Şarkılarıyla Tekirdağlıları coşturan Emel Sayın, konseri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatt?

GÜNDEM 4.06.2018 15:40:00 0
Tekirdağ

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen Tekirdağ Festivali'nin son gününde final konserini yapan  ünlü sanatçı Emel Sayın, Tekirdağlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Sahil Dolgu sahada düzenlenen konsere Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı.

 

İLK DEFA GELDİ

 

Emel Sayın, ünlü besteci ve orkestra Şefi Selçuk Tekay yönetimindeki muhteşem saz ekibi ile beraber Tekirdağlıları coşturdu. Sahneye çıkarak sanatçı Emel Sayın'a kiraz ve çiçek hediye eden  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün Emel Sayın'a bu güzel konser için teşekkür etti. Konser için Tekirdağ'a ilk defa geldiğini söyleyen Emel Sayın, Tekirdağlılardan çok memnun kaldığını belirtirken, bundan sonra da daha başka konserlerde buluşmak istediğini ifade etti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN