Bayreuth Türk FC ve Çerkezmüsellim'den dostluk maçı

54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında Çerkezmüsellimspor ile kardeş şehir Almanya'nın Bayreuth şehrinden gelen Bayreuth Türk FC takımı dostluk maçı yaptı.

GÜNDEM 3.06.2018 13:54:00 0
Bayreuth Türk FC ve Çerkezmüsellim

Tekirdağ 13 Kasım stadında gerçekleşen dostluk maçını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da izledi. İki takım sporcuları ve antrenörleri birbirlerine çiçekler verirken yöresel lezzetlerin yer aldığı sepetleri de birbirlerine ikram ettiler.

 

ÇERKEZMÜSELLİM KAZANDI

 

Başkan Kadir Albayrak maçtan önce her iki takıma da başarılar diledi. Almanya'nın Bayreuth şehrinden gelen Bayreuth Türk FC ile Çerkezmüsellim arasındaki maçı hakemler Nihat Üssüz, Sezer Mutlu ve Hakan Mutafçı yönetti. Çerkezmüsellimspor Erhan Sav, Muammer Önal, Berkan Sayın, Alihan Özlü, Gökhan Biçer, Muhammed, Anıl Eser, Ömer Baha Turan, Mehmet Ali Akın, Sezai Zengin ve Halil Ürkmez kadrosu ile mücadele ederken, Bayreuth Türk FC takımı da Cem Pulat, Bojan Beslic, Darmian Pepic, Gitano Wiegand, Mert Elci, Berat Pala, Daniel Petrovic, Emre Simseli, Hüseyin Yazıcı, Burak Aytemiz ve Eldin Music kadrosu ile mücadele etti. Dostluk maçında Çerkezmüsellim 3, Bayreuth Türk FC ise 2 gol kaydetti.

 

Haber / Özge MERİÇ