Kılıçdaroğlu mitinglerini iptal etti

Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Tekirdağ 6'ncı Sıra Milletvekili Adayı Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu, dün saat 13:30'da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerle bir aray

GÜNDEM 1.06.2018 18:42:00 0
Kılıçdaroğlu mitinglerini iptal etti

Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Tekirdağ 6’ncı Sıra Milletvekili Adayı Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu, dün saat 13:30’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

 

“SEÇİMLERE ÇOK İYİ HAZIRLANDIK”

 

Parti teşkilatını ziyaret eden Doğaroğlu, İlçe Başkanı Engin Camcı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Engin Camcı Doğaroğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi. İlçe teşkilatı olarak İsmail Doğaroğlu ve diğer tüm adayların yanında olduklarını belirten Camcı “Biz seçimlere çok iyi hazırlandık. İktidar partisinin her an baskın bir seçim yapacağını tahmin ettiğimiz için aylar önce seçim hazırlıklarımızı yaptık” dedi.

 

MİTİNGİ İPTAL EDİLDİ

 

4 Haziran pazartesi günü Çerkezköy’e gelmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çerkezköy, Tekirdağ ve tüm yurt genelindeki mitinglerini zorunlu bir durumdan dolayı iptal ettiğini kaydeden Camcı “24 Haziran ülkemiz için önemli gün. Bu nedenle tüm vatandaşlarımız vatandaşlık görevlerini yapmak için sandığa giderek oylarını kullansın” dedi.

 

“ÜLKEMİZ DÜZLÜĞE ÇIKACAK”

 

16 yıldır ülke yönetiminde olan iktidar partisinin ekonomiden eğitime, adaletten dış politikaya kadar her alanda başarısız olduğunu öne süren Camcı “İnsanlarımızı kutuplaştırdı. 24 Haziran’da inşallah Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı seçilmesiyle ülkemiz düzlüğe çıkacak” dedi. CHP Tekirdağ 6’ncı Sıra Milletvekili Adayı Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu da “24 Haziran Türkiye’nin kader noktası. Ya Cumhuriyet varlığımızı devam ettireceğiz ya da tek adam yönetimi diyeceğiz” dedi.

 

“TEK ADAM YÖNETİMİNE GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

 

Tek adam yönetimine geçit vermeyeceklerini kaydeden Doğaroğlu “Demokrasimiz sürecek. Demokratik parlamenter rejimi kuramazsak tek adama güç verilirse ülke yönetimi kontrol edilemez duruma gelecek. Kişilerin konumu ne olursa olsun yaptığı işlerde hesap vermeli. Kim hangi konumda olursa olsun yargılanabilmeli. 16 yıldır kurumları çalıştırmayan sistemden ya kurtulacağız ya da tek adam yönetimi devam edecek” dedi.

 

“ADALET OLMAZSA ÜRETİM DE OLMAZ”

 

Adaletin olmadığı ülkede üretim de, sanayinin de olamayacağını kaydeden Doğaroğlu “Temel hak ve özgürlükler olmadığı ülkede basın özgürlüğü ve adaletten söz edilemez. Halkımız için adalet vurgusu yürüyüşü yaptık ve ülke genelinde büyük bir ses getirdi. Partili Cumhurbaşkanı her zaman partizanca davranır ve partizanlık yapacaktır. Biz tarafsız bir Cumhurbaşkanı adayı olarak devlet yönetimine talip olan ve her kesimi kucaklayacak olan Muharrem İnce 24 Haziran’da cumhurbaşkanı seçildiğinde ülkemizin ekonomisi ciddi anlamda rahatlayacak” dedi.

 

“CHP’NİN CİDDİ PROJELERİ VAR”

 

CHP’nin her alanda ciddi projelerinin olduğunu söyleyen Doğaroğlu, “CHP iktidarıyla tüm kurumlar işleyecek hale gelecek. Trakya Birlik ve Çukurova Birlik’i iyileştireceğiz.Fiyatları da  biz iyileştireceğiz” dedi. Önemli olanın insana yapılan yatırım olduğunu kaydeden Doğaroğlu “Okullarda çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları ve sosyalleşmeleri sağlanacak. Sağlıkta da önemli hizmetler gerçekleşecek. Hukuk tarafsız olacak. Bunlar CHP iktidarında gerçekleşecek” dedi. İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından CHP Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu, İlçe Başkanı Engin Camcı ve partililerle birlikte gazetemizi de ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU