Çerkezköylü milli sporcular Bulgaristan'da

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün Milli sporcuları, Bulgaristan 'ın Plovdiv kendinde yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonası Kota Müsabakaları öncesi Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Y

GÜNDEM 1.06.2018 15:33:00 0
Çerkezköylü milli sporcular Bulgaristan

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli sporcuları Sudenaz Kaya, Sıla Ece Erol ve Alperen Ayaz, Bulgaristan’ın Plovdiv kendinde yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonası Kota Müsabakaları’na katılacak.

 

ŞAMPİYONADA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Milli sporcular ve Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün Milli Antrenörü Vural Ayaz, Bulgaristan’a hareket etmeden önce Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil ile Başkan Yardımcıları Esengül Güven ve Mustafa Gümüş’ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Yüksel Sevil “Çerkezköy, Trakya bölgesinde Taekwondo sporunun yaygınlaştıran bir kent. Gerek Türkiye’de gerek Avrupa’da Taekwondo sporunda şampiyonlar çıkartan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün çalışmalarını takdir ediyoruz. Çerkezköy’den daha çok milli sporcunun çıkacağına inancım tam. Sporcularımıza Bulgaristan’daki şampiyonada başarılar diliyorum” dedi.

 

3 SPORCU KATILACAK

 

Vural Ayaz ve sporcular Başkan Yardımcıları Mustafa Gümüş ve Esengül Güven’i de ziyaret etti. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli Antrenörü Vural Ayaz, “1-10 Haziran tarihlerinde Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonası Kota Müsabakaları’nda 3 Milli sporcumuz ile ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalar ile dönmek istiyoruz. Plovdiv’de yapılacak olan Avrupa Koto müsabakalarına 33 kiloda Yıldız Bayanlar’da Milli sporcumuz Sudenaz Kaya, 59 kiloda Yıldız Bayanlarda Milli sporcumuz Sıla Ece Erol ve 41 kiloda Yıldız Erkeklerde Milli Sporcumuz Alperen Ayaz katılacak” dedi.

 

“MADALYALARLA DÖNECEKLERİNE İNANIYORUM”

 

3 milli sporcunun da kategorilerinde oldukça başarılı sporcular olduğunu belirten Ayaz “3 sporcumuzun da bu şampiyonadan madalyalarla döneceklerine inanıyorum. Sporcularımız şampiyona öncesi çok sıkı bir çalışma yaptılar. Bizlere her zaman destek veren ve her zaman bizlerin yanında olan belediye başkanımız Vahap Akay’a da çok teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretlerin ardından Vural Ayaz ve sporcular yola çıktı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU