Devam eden yatırımları inceledi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çavuşköy Mahallesi Ballı Tepe Mevkii 1171 Parselde devam eden Et Kombina Tesisi inşaat çalışmaları ile Ahievren Mahallesinde inşaatı devam eden Çok Amaçlı Salon ?

GÜNDEM 1.06.2018 15:11:00 0
Devam eden yatırımları inceledi

Et Kombina Tesisi çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden detaylı bilgiler alan Yurdakul “Et Kombina Tesisimizde çalışmalarımız devam ediyor. Malkaramıza kazandırdığımız Et Kombina Tesisi bugüne kadar Malkara'ya yapılan en büyük yatırım. Malkara Trakya'da tarım ve hayvancılığın başkenti olacak diye hemşerilerimize söz verdik. Her zaman üreticimizin yanındayız” dedi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Yurdakul, Ahievren Mahallesi’nde inşaatı devam eden Çok Amaçlı Salon çalışmalarını da inceledi. İnşaat çalışmalarının devam ettiğini belirten Yurdakul “Çok Amaçlı Salon mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın cemiyetlerini düğün ve nişan gibi merasimlerini yapacakları alanı karşılayacak. Diğer Mahallelerimize de Çok Amaçlı Salon kazandırmaya devam edeceğiz. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

İncelemelerin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Ahievren Mahallesinde bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek mahalle sakinlerine Malkara Belediyesi'nin çalışmaları, projeleri ve yatırım planları hakkında bilgiler verdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN