Minik balerinler tam not aldı

Kırklareli'nin Babaeski ilçesi Belediyesi ve Babaeski Kent Konseyi Kültür ve Çalışma Grubu'nun birlikte hazırladıkları bale gösterisi ile profesyonelleri aratmadı.

GÜNDEM 30.05.2018 17:36:00 0
Minik balerinler tam not aldı

Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Babaeski Kent Konseyi Başkanı Selim Tuna, "Bu gösterinin oluşumunda büyük katkı ve destekleri olan Babaeski Belediye Başkanım Abdullah Hacı'ya huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrencilerimizi bu gösteriye hazırlayan, onları çalıştıran öğretmenlere, yöneticilerine ve küçük balerinlerimiz ile buraya gelerek bizlere destek veren  siz değerli misafirlerimize sonsuz ve  salonu gösterimiz için bizlere tahsis eden Kaymakam Hakan Özarslan'a çok teşekkür ediyor, iyi seyirler diliyorum" dedi.

 

BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

 

Minik öğrenciler izleyicilerden tam not alırken, minik balerinlere gösteri sonunda Babaeski Kent Konseyi Başkanı Selim Tuna tarafından başarı belgeleri verildi. Garnizon Komutanı Tank Albay Coşkun Önal tarafından Bale  öğretmeni İrem Nur Soycan'a, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Gümüşoğlu tarafından da Başbalerin Korcan Paytar’a plaket verildi.

 

Haber / Özge MERİÇ