Köprülü: Hodri meydan diyerek oyunlarını bozduk

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 27.Dönem Tekirdağ 4'üncü Sıra Milletvekili adayı Emre Köprülü dün Çerkezköy'de partililerle bir araya geldi. İlçe teşkilatı ziyaretinin ard?

GÜNDEM 30.05.2018 17:30:00 0
Köprülü: Hodri meydan diyerek oyunlarını bozduk

Saat 14.00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte ilçe teşkilatına gelen Emre Köprülü, İlçe Başkanı Engin Camcı ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköylülerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geçmişte ‘Erken seçim vatana ihanettir’ diyenlerin erken seçim kararı aldığını belirten Köprülü “Ülkedeki ekonomik göstergenin bozulması ve geleceğinin parlak olmaması gerekçe gösterilerek erken seçim kararı alındı. Bu erken seçim kararını alanlar seçimi oldu bittiye getirip bir an önce seçimi yapıp kim ölür kim kalır süreci başlattılar” dedi.

 

“HODRİ MEYDAN DİYEREK OYUNU BOZDUK”

 

Bu baskın seçim kararına kendilerinin de hodri meydan dediklerini ve oyunu bozduklarını ifade eden Köprülü “Biz diğer siyasi partinin seçime girmemesine gönlümüz razı olmadı. İYİ Parti’nin de seçime girmesi için 15 arkadaşımız burada yer aldı. 15 arkadaşımızı bu demokrasi anlayışı ve duyarlılığı için kutluyorum. Bu arkadaşlarımız siyaset tarihine adlarını yazdırdılar” diye konuştu.

 

“TÜRKİYE HEPİMİZİN”

 

Türkiye’nin sahibinin AK Parti, MHP, CHP olmadığını belirten Köprülü “Hiçbir siyasi parti Türkiye’nin sahibi değil. Türkiye hepimizin. İşte 16 yıldır onların ülkeyi getirdiği nokta bu. Sosyal demokrat herkes bu ülkenin sahibidir. Onların oyununu CHP ittifak yapmakla bozdu” dedi.

 

“KARA BULUTLARI KALDIRACAK”

 

Şu an fırtına gibi esen rüzgarın 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olarak açıklanmasıyla kasırgaya döneceğini belirten Köprülü, “Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce, 81 ilde de her gittiği yerde vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi  ve destek görüyor. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı seçildiğinde ülkemizde karabulutları kaldıracak” dedi.

 

“ANCAK YENİ TAMAMLAYABİLDİLER”

 

16 yıldır görevde olanları da eleştiren Köprülü “16 yıldır görevde olanlar ne yaptılar? Dün Çorlu’da mitingde Tekirdağ’ın tarımdan eğitime kadar her alanda yatırım aldığını söylediler,  Türkiye’de vergi sıralamasında 8’inci olan Tekirdağ devletten aldığı payda ise son sırada yer alıyor. Saray-Kapaklı karayolunu 16 yıllık iktidarlarında ancak daha yeni tamamlayabildiler. Çerkezköy’de 10 yıllık yerel iktidarlarında Çerkezköy’e hizmet yapamadılar. Çerkezköy’de 4 yıldır iktidarda olan belediyenin yaptığı hizmetler ortada” dedi.

 

İNCE’YE DESTEK İSTEDİ

 

24-25-26’ncı dönemde milletvekili olarak görev yaptığını belirten Köprülü, 27. Dönemde de yeniden milletvekili adayı olduğu için onur ve gurur duyduğunu ifade ederek “Allah birliğimizi, bozmasın. Mübarek ramazan ayınızı da kutluyor, halkımızla 24 Haziran’da inşallah birlik ve beraberlik içinde iyi günlere çıkacağız” dedi. Emre Köprülü, ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Emre Köprülü Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Başkanı Engin Camcı ve partililerle birlikte Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek isteyen Köprülü, Muharrem İnce’nin 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte ekonomi başta olmak üzere insanların her alanda rahat bir nefes alacağını söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU