'Huzurlu bir Türkiye'ye uyanacağız'

CHP Tekirdağ Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmaları kapsamında Çorlu'da vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.  Semt pazarında esnafın, Omurtak Caddesi'n

GÜNDEM 30.05.2018 14:31:00 0

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarına Çorlu’da devam etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Yüceer, CHP’ye ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek istedi.

 

“BİR SEÇİMDEN ÇOK DAHA FAZLASI”

 

Yüceer, 24 Haziran’ın bir seçimden çok daha fazlası olduğunu ifade ederek “24 Haziran Cumhuriyetin kazanımlarını korumak, ülke yönetimini tek bir adama vermemek mücadelesidir. Ülkemizi 16 yıldır hasret kaldığımız hak ve adaletle,  demokrasiyle, özgürlüklerle, çağdaş değerlerle buluşturma mücadelesidir” diye konuştu.

 

“ESNAFI KİRA STOPAJI YÜKÜNDEN KURTARACAĞIZ”

 

Çorlu semt pazarında da pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Yüceer, esnafın, çiftçinin, emeklinin, işçinin sorunlarını çözmek için geleceklerini ifade ederek “Huzur içinde yaşamak, zenginliğimizi paylaşmak ve hak ettiğimiz yarınlara kavuşmak için geliyoruz. 25 Haziran sabah CHP iktidarında huzurlu bir Türkiye’ye uyanacağız. Alın teri dökenden yana olacağız. Esnaf bakanlığını kurup, esnafın bütün sorunlarını çözeceğiz. Esnafı kira stopajı yükünden kurtaracağız” dedi.

 

GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

 

Yüceer, her ailenin sigortası olacağını, ihtiyaç sahibi her ailenin aylığı olacağını ifade ederek “İktidarımızda yoksulluğu bitireceğiz. Asgari ücret 2200 TL olacak. En düşük emekli aylığı 1500 TL olacak. Bayramlarda emekli iki maaş ikramiye alacak.  Çalışanın, emeklinin yüzü gülecek. Gençlerimizi de unutmadık. Üniversite öğrencilerine 19 Mayıs ve 29 Ekim’de 500’er TL olmak üzere ilave 1000 TL Gençlik Bursu vereceğiz” dedi. Çorlu’daki buluşmalarının ardından Yüceer Çerkezköy Özel Optimed Hastanesinde tedavi gören gaziler Sami Gezer ve İsmail Küp’ü ziyaret etti.

 

Haber / Özge MERİÇ