Mahalle iftarları Bağlık'ta devam etti

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl mahallelerde düzenlenerek geleneksel hale getirilen iftar sofrası Fatih, İstasyon, Veliköy, Yıldırım Beyazıt, Cumhuriyet Mahalleleri'nin ardından önceki akşam da

GÜNDEM 30.05.2018 13:46:00 0
Mahalle iftarları Bağlık

Çerkezköy Belediyesi’nin Mahalle İftarları önceki akşam Bağlık Mahallesi’nde verilen iftar ile devam ederken, Belediye Başkanı Vahap Akay, Bağlık Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri ile buluştu.

 

VATANDAŞLARA YEMEK SERVİSİ YAPTI

 

İftar sofrasına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcısı Enver Bayram ve Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte vatandaşlara yemek servisi yaptı.

 

“İFTAR SOFRALARINDA BULUŞUYORUZ”

 

Başkan Vahap Akay, belediye tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuklarını ifade ederek “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu akşamki iftarımızda Bağlık Mahallemizde, mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

 

Gazi Osman Paşa Mahalle iftarının 9 Haziran Cumartesi günü Makasçı Sokak’ta, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle iftarının 10 Haziran Pazar günü Özcan Sokak’ta kurulacağını belirten Akay “Hava muhalefeti ile ertelenen Fevzipaşa Mahallemizde iftar soframızın ne zaman kurulacağını da önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi. Ramazan ayı boyunca 12 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi İftar Sofralarında Çerkezköylü vatandaşları görmekten, onlar ile oruç açmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirten Akay “Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda binlerce hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ