Pınarçalılarla sahurda buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Pınarça Mahallesi sakinleri ile sahurda bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  "Pınarça iyi hizmetler aldı al

GÜNDEM 29.05.2018 17:00:00 0
Pınarçalılarla sahurda buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Pınarça Mahallesi’nde sahur programı düzenlendi. 

 

FAZLASINI ALDI

 

Sahura Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As da katılırken, yemeğe özellikle Pınarçalı kadınlar daha fazla ilgi gösterdi. Yaklaşık 300 mahalleli ile birlikte sahur eden Albayrak, vatandaşların isteklerini de dinledi. Yemekte konuşan Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya  Pınarça Mahallesi’nin Kapaklı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinden istedikleri hizmetlerin fazlasını aldığını belirtti. 

 

17 MAHALLEDE SAHUR

 

Bu yıl farklı bir uygulamaya geçtiklerini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  “İlçe belediye başkanlıkları iftar yemekleri verirken biz de farklılık olsun diye köyden mahalleye dönen 17 mahallede sahur yemeği vermek istedik. Bu yemeğe katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Pınarça iyi hizmetler aldı almaya da devam edecek. 4 yıldan bu yana bütün gücümüzle halkımıza daha iyi nasıl hizmet ederiz bunun çalışma azmi içindeyiz. Bu dönem ilk dönem, kuruluş dönemi ve en ağır işlerin yapıldığı dönemdi. Bundan sonraki dönemde de daha güzel hizmetler sizleri bekliyor. Gelecek günlerin, gelecek yılların Kapaklı ve Pınarça için güzel olacağına inanıyorum” diye konuştu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU