Yüceer, seçim startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarının startını Çerkezköy'den verdi. Yüceer "Ülkemizin demokrasiye ihtiyacı var. Cumhuriyete ihtiyacı var,

GÜNDEM 29.05.2018 16:54:00 0
Yüceer, seçim startını verdi

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, “24 Haziran akşamı ülkeye bahar gelecek. TBMM’de çoğunluğu Millet İttifakı alacak. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtacağız” dedi. 

 

“MİLLET İÇİN GELİYORUZ”

 

Ülkenin 16 yıldır antidemokratik uygulamalarla, tek adamla yönetildiğini ileri süren Yüceer, “Bir kişinin iki dudağının arasından çıkan, kanun oldu. Bu süreçte demokrasi, hukuk devleti ilkesi askıya alındı. Kişisel hak ve özgürlükler yok edildi. En küçük muhalif ses OHAL bahane edilerek bastırılmaya çalışıldı. Ülkemizin tek adam rejimine ihtiyacı yok. Ülkemizin demokrasiye ihtiyacı var. Cumhuriyete ihtiyacı var, CHP’ye ihtiyacı var. Bu düzene “Artık tamam” diyoruz. Millet için geliyoruz. Demokratik, özgür, çağdaş bir ülkeyi kurmak için geliyoruz. Huzurlu yarınlar inşa etmek için geliyoruz.” dedi.

 

“ESNAF BAKANLIĞI KURACAĞIZ”

 

Partililerle birlikte Çerkezköy’de esnafı ziyaret eden Yüceer, partisinin seçim bildirgesini anlattı. Esnafın zor durumda olduğunu, Bağkur primlerini ödeyemediğini, siftah bile edemeden dükkanını kapattığını söyleyen Yüceer, “CHP İktidarında Esnaf Bakanlığı kuracağız. Esnafın kira stopajını kaldıracağız. Esnafa yıllık ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız” dedi. Ücretlilerin ve esnafın asgari ücrete kadar olan gelirlerine gelir vergisi muafiyeti tanıyacak şekilde, gelir vergisi dilimlerini yeniden düzenleyeceklerini kaydeden Yüceer “Vergiler azalacak, teşvikler artacak, esnaf satacak, memlekete bereket gelecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU