İstihdam garantili kurs

Tekirdağ İŞKUR istihdam garantili kurs düzenleyecek. Kurs için 28 Mayıs'ta başlayan başvurular 1 Haziran'da sona erecek.

GÜNDEM 28.05.2018 12:31:00 0
İstihdam garantili kurs

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Gülteks Giyim Ürünleri firması ile “Düz Dikiş Makineci” mesleğinde istihdam garantili kurs düzenleyecek.  Düzenlenecek olan istihdam garantili kursla ilgili protokol Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen ile Firma yetkilisi arasında imzalandı.

 

İŞKUR HARÇLIK VERECEK

 

Kurs için başvurular 1 Haziran Cuma günü son bulacak. Hafta içi 8 saat süreyle Çınarlı Mahallesi’ndeki işletme yerinde kurs görecek katılımcılara, İŞKUR asgari ücret seviyesinde harçlık verecek. Kursu başarı ile bitirenlerde işletme tarafından işe alınacak.

 

KENDİ BÜNYELERİNDE İSTİHDAM EDECEK

 

Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen, işletmelerin vasıflı eleman sorunlarına çözüm üretmeye devam ettiklerini ifade ederek “İstihdam Garantili Kursumuz ile katılımcılara nitelik ve beceri kazandırarak, onları meslek sahibi yapacağız. Aynı zamanda kurs süresi boyunca katılımcılara asgari ücret düzeyinde para vereceğiz. En önemlisi dekurs sonunda,işletme ile yaptığımız protokol çerçevesinde kursu başarı ile bitiren katılımcıları, firma işe alarak kendi bünyesinde istihdam edecek” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ