Geleneksel iftarlar başladı

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftar programları, Yakuplu Mahallesi'nde verilen iftar yemeği ile başladı. İlki Yakuplu Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine 400 kişi katıldı.

GÜNDEM 27.05.2018 15:58:00 0
Geleneksel iftarlar başladı

İftar öncesi masaları tek tek gezen Başkan Uyan, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. İftar duası yapılması ve oruç açılmasının ardından konuşan Başkan Uyan, “Yakuplu Mahallesi yatırımlarla örnek mahalleye dönüşecek. İftar yemeğimize teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir iftara daha birlik ve beraberlik içerisinde girdik. Mahallemizin bazı ihtiyaçları var. Bizler bunları karşılamaya çalışıyoruz. Mahallemizin kanalizasyon altyapısı eski. Bu konuda Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah kanalizasyon altyapısını yenileyeceğiz. Yeni arıtma koymayı da planlıyoruz. 3 köyümüzü ve Şahbaz Mahallemizin hattını toplayıp kanalizasyonu tekrar yapmayı planlıyoruz. Yakuplu Mahallemizin bizde ayrı bir yeri var. Önümüzdeki günlerde bölgemize çok güzel yatırımlar yapacağız. Yollarımız gerek sathi kaplama, gerek sıcak asfaltla kaplanıyor. Şahbaz ve Türkmenli yolunu da onaracağız” dedi.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

 

Uyan, vatandaşların saat kavramı gözetmeksizin hizmetinde olduklarını ifade ederek “Burada ekip arkadaşlarıma sıkıntıları iletebilirsiniz. Biz 24 saat sizlerin hizmetindeyiz. Doğalgazın mahallemize gelmesi konusunda çalışmalar sürüyor. Doğalgaz ve yenilenen kanalizasyon altyapısı ile örnek bir mahalle oluşturmayı hedefliyoruz. Yakuplu Mahallemize düğün salonu yapımı projemiz var. İnşallah mahallemize düğün salonu kazandıracağız. İftar programınıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN