İYİ Parti 3 ilçeye çıkarma yaptı

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Enez Kaplan, Muhtar Mahramlı, Hazım Tamer Dodurka, Belma Kuvancı, Oğuzhan Aydın, Nurcan Balcı Erol, cumartesi günü Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da vatandaşlarl

GÜNDEM 27.05.2018 15:53:00 0
İYİ Parti 3 ilçeye çıkarma yaptı

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Enez Kaplan, Muhtar Mahramlı, Hazım Tamer Dodurka, Belma Kuvancı, Oğuzhan Aydın, Nurcan Balcı Erol 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

“TÜRKİYE İYİ OLACAK”

 

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da esnaf ve vatandaşla bir araya gelen İYİ Parti adayları, İYİ Parti’ye ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Meral Akşener’e destek istedi. Milletvekili adayları “Türkiye İYİ Parti ile çok daha iyi olacak. İYİ Parti iktidarında herkes rahat edecek ver huzur bulacak” dedi.

 

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

 

Çerkezköy’e gelen İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Enez Kaplan, Muhtar Mahramlı, Hazım Tamer Dodurka, Belma Kuvancı, Oğuzhan Aydın, Nurcan Balcı Erol, Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, ilçe yönetimi ve partililer ile bir araya geldi. Partililerle birlikte Atatürk Caddesi’nde esnafı ve vatandaşı ziyaret eden İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları, Çerkezköy’deki ziyaretlerinin ardından Kapaklı’ya geçti. İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ilçe yönetimi ve partililerle bir araya gelen milletvekili adayları, Pınar Bulvarı’nda esnafı ziyaret etti. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Kapaklı’nın ardından Saray’a geçti. Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş, ilçe yönetimi ve partililerle bir araya gelen milletvekili adayları Ayazpaşa Caddesi, Çerkezköy Caddesi, Vize Caddesi ve Vatan Caddesinde esnafı ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da hem vatandaşların hem partililerin kendilerime büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Tekirdağ milletvekili adayları “Bu ilginin sandığa yansıyacağına inanıyoruz. İYİ Parti Türkiye’ye iyi gelecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU