Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu toplandı

Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda oluşturulan Tekirdağ Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu 2018 yılının 3'üncü toplantısını yaptı.

GÜNDEM 24.05.2018 15:12:00 0
Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu toplandı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan  başkanlığında yapılan toplantıya İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Cengiz Becerir, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Haci Bayram Zengin, Kamu Kurumları Yöneticileri, STK temsilcileri, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlileri katıldı.

 

YAPILAN FAALİYETLER ANLATILDI

 

Tekirdağ Polisevi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Vali Mehmet Ceylan'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığının Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Sekretaryası organizasyonunda önceki toplantılarda alınan kararlara yönelik bu toplantıya kadar yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz da bağımlılık alanındaki kurumsal faaliyetlerini, yaşadıkları sorunları ve yapacaklarını içeren bir sunum yaptı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün de Bağımlılıkla Mücadelede Tekirdağ’da yapmış oldukları faaliyetleri ve önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları hakkında sunum yaptı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU