'Kapaklı'nın çehresi değişiyor'

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı'da yapılan Kültür Merkezi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Kültür Merkezi'nin 15 bin 931 metre kare inşaat alanına sahip olacağı

GÜNDEM 24.05.2018 15:01:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı’da yapılan Kültür Merkezi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

 

MALİYETİ 27.7 MİLYON LİRA

 

İhalesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2016’da yapılan 2017 Mart’ında temeli atılan Kültür Merkezi’nin projesi Kapaklı Belediye Başkanlığı Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlandı. 3 bin 657 metre kare alanda yaklaşık 27 Milyon 700 bin liraya mal olacak olan Kültür Merkezinin yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

 

“YILSONUNA KADAR TAMAMLANMASINI BEKLİYORUZ”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kültür Merkezimizde kapalı araç otoparkı, çok amaçlı salon, mescit, fitness salonu, sauna ve Türk hamamı, dinlenme salonları, 3 adet 90’ar kişilik cep sineması, 500 kişilik balo salonu, Açık amfi tiyatro, Kütüphane, dans, müzik, fotoğraf ve tiyatro atölyesi, 9 adet derslik ve öğretmen odası, 1080 metre kare 1 adet ticari alan, 2 adet cafe restaurant yer alacak. Kültür Merkezi 15 bin 931 metre kare inşaat alanına sahip olacak. Bir çok ihtiyacımıza cevap verecek olan Kültür merkezimiz yıl sonuna kadar tamamlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

 

“HİZMET SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR”

 

Mandalı, göreve geldikleri günden bu yana başlatılan hizmet seferberliğini her geçen gün hızlandırarak Kapaklı’nın çehresini değiştirmeye devam ettiklerini ifade ederek “Görevde olduğumuz süre zarfında vatandaşlarımıza daha iyi hizmette bulunabilmek için, sağlık, eğitim sosyal ve kültürel alanlarda alt ve üst yapı hizmetleri gibi birçok alanda devrim niteliğinde atılımlarda bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU