ÇTSO, protokol ve üyelerini iftarda buluşturdu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından önceki akşam Kapaklı Lidya Garden'da iftar yemeği düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde Saray'da düzenlenen iftarın ardından önceki gün de Kapaklı?

GÜNDEM 24.05.2018 14:59:00 0
ÇTSO, protokol ve üyelerini iftarda buluşturdu

Her yıl geleneksel olarak 3 ilçede iftar düzenleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Saray’daki iftarının ardından Kapaklı’daki iftarı da Lidya Garden’da düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Bu yıl 5’incisi düzenlenen geleneksel iftar programına CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, Kapaklı Belediye Meclisi üyeleri, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Hızlı, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube başkanı Hayati Çakan,Tema Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile oda üyeleri ve davetliler katıldı.

 

KAPIDA KARŞILADILAR

 

İftar öncesi ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, beraberindeki yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın okuduğu ezanın ardından edilen dua ile birlikte oruçlar açıldı.

 

“RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR”

 

Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın yemek duasının ardından konuşma yapan Süleyman Kozuva “Ramazan berekettir, kardeşliktir, paylaşmaktır. İftar sofralarında buluşmak, bütünleşmek, birlik olmak güzel bir duygudur. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah ağzımızın tadını bozmasın” dedi. Üyelerin takdiri ile 2’nci kez göreve geldiklerini anımsatan Kozuva “İnşallah bu dönemde de birlik beraberlik içerisinde çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. Kozuva’nın konuşmasının ardından sunum yapılarak yeni organ üyeleri tanıtıldı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN