Şampiyonluk kupasını kaldırdı

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubun'da mücadele eden ve haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden

GÜNDEM 23.05.2018 15:28:00 0
Şampiyonluk kupasını kaldırdı

Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, sezonun son karşılaşmasında kendi sahasında Karaağaçspor’u ağırladı. Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmada 7-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu garantileyen Başakşehir Koleji, maçın ardından şampiyonluk kupasını da kaldırdı.

 

 

 

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubun’da mücadele eden ve haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden

Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, Pazar günü Kapaklı Sahasında oynanan karşılaşmada Karaağaçspor’u ağırladı.

 

 

FARK 2’YE ÇIKTI

 

 

Karşılaşmaya Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü etkili başlarken, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü karşısında Karaağaçspor savunma ağırlıklı bir futbol oynadı. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında Başakşehir oyuncusu Furkan Şen şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. İlerleyen dakikalarda Başakşehir, Barış Cihangir’in ayağından bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkardı.

 

 

İLK DEVRE 3-0 SONA ERDİ

 

 

Karşılaşmanın 35’inci dakikasında gelişen organize atakta topla buluşan Barış Cihangir üçüncü gole imza attı. Bu golün ardından hakeme itirazlarda bulunan Karaağaçspor Kalecisi Taylan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü'nün 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

BİR KİŞİ EKSİK OYNADI

 

 

Başakheşir, karşılaşmanın ikinci devresinde bir kişi eksik olan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koydu. 54’üncü dakikada Furkan Şen’in golüyle fark 4’e çıkarken,  sağlı sollu ataklarla Başahşehir, Karaağçaspor savunmasına zor anlar yaşattı. 62’nci dakikada Özgür Öztaş ceza sahası içinde gerçekleştirdiği düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı.

 

 

KUPAYI KALDIRDI

 

 

76’ncı dakikada Oğuzhan Sulu’nun golüyle fark 6’ya çıkarken, karşılaşmanın son golü ise 85’inci dakikada Barış Cihangir’den geldi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü’nün 7-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğunu garantileyen Başakşehir Koleji, maçın ardından şampiyonluk kupasını da aldı. Kupa töreninde takım futbolcuları, Kulüp Başkanı Mustafa Dursun ve Kulüp yöneticisi İsmail Akay da hazır bulundu.Tekirdağ Amatör Futbol Federasyonu adına kupayı TAFF Genel Sekreteri Ersan Karamemetoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Özçevik takdim etti.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU