Tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta ihtiyaç sahiplerine yönelik tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor.

GÜNDEM 23.05.2018 08:58:00 0
Tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor

Usta, 52’nci tekerlekli sandalyesini 35 yaşındaki engelli Necmettin Taşçı’ya verdi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta “İki yıl önce ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için önce kendi imkanlarıyla sonra yardımseverlerimizin katkılarıyla devam ettirdiğim kampanya sonucu bu gün Çerkezköylü iş adamlarımızdan İrfan Ak’ın katkılarıyla aldığımız akülü tekerlekli sandalyeyi Necmettin Taşçı kardeşime vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

HEDEF 100 SANDALYE

 

Kampanyaya başladığım günden bu yana kendi çabaları ve hayırseverlerin katkılarıyla aldığı tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını belirten Usta “Bu konuda hedefim iki yıl içinde 100 adet tekerlekli sandalyedir. İnşallah bunu da hayırseverlerimizin katkılarıyla gerçekleştireceğiz” dedi. 

 

“İKİ YIL İÇİNDE ULAŞACAĞIM”

 

52’nci tekerlekli sandalye alımında kendisine katkı sağlayan Çerkezköylü İş adamı İrfan Ak’a da teşekkür eden Usta “Hayırseverlerimizin destek ve katkıları devam ettikçe bu kampanyada 100 tekerlekli sandalye hedefime iki yıl içinde ulaşacağım” dedi 

 

SAĞLIKLI YAŞAM DİLİYORUZ

 

İş adamı İrfan Ak da “Bizim için önemi olan engelli kardeşlerimizin sağlıklı bir yaşam sürmeleridir. Ben de sizlere sağlıklı yaşamlar diliyorum. İnşallah kısa zamanda bu rahatsızlığınız geçer de tekerlekli sandalyeyi de ihtiyacı olan başka birine verirsiniz” dedi. Akülü tekerlekli sandalyenin bağışlanması dolayısıyla mutluluk duyduğunu belirten Necmettin Taşçı da, “Maddi imkanlarımızın elverişli olmaması nedeniyle tekerlekli sandalye alamadık. Bu ihtiyacımın karşılanmasında emeği büyük olan  Süheyla hanıma ve akülü tekerlekli sandalyeyi alan İrfan beye ne  kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ