Çerkezköy'de de gösterime girdi

Nisan ayında vizyona giren ve başrolünü Yeşim Salkım'ın üstlendiği Eğreti Gelin Ladik filmi Çerkezköy'de de gösterime girerken, filmin yönetmenleri Zaim-Deniz Güvenç ile oyuncular Özg

GÜNDEM 22.05.2018 15:01:00 0
Çerkezköy

Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı gibi ünlü isimlerin rol aldığı ve geçtiğimiz ay vizyona giren "Eğreti Gelin Ladik" Çerkezköy’de de izleyiciyle buluştu.

 

 

“SANATA SAHİP ÇIKAN BİR İLÇE”

 

 

Çerkezköylü sanatseverler oyunu, filmin yönetmenleri Zaim-Deniz Güvenç ile oyuncular Özgür Bacaksız ve Ali Ekber Aliekberov ile birlikte izledi. Sinemanın ardından yönetmen ve oyuncular

Çerkezköylü sanatseverlerle sohbet etti. Aynı zamanda oyunda da rol alan yönetmenler Zaim-Deniz Güvenç “Çerkezköy sanata sahip çıkan bir ilçe. Film herkesin izlemesini diliyoruz” dedi.

 

 

İMECE USULÜ İLE YAPILDI

 

 

Yönetmenliğini Zaim-Deniz Güvenç’in yaptığı filmin başrolünde Yeşim Salkım yer alırken, filmin oyuncu kadrosunda Sevinç Meşe, Deniz Güvenç, Zaim Güvenç, Özgür Bacaksız, Merve Aslan, İlkay Kayku, Alekber Alekberov, Hakan Eren, Özgür Bacaksız, Tarık Günersel, Gül Gökçe, Nalan Güreş Demirel, Zeynep Aytek Metin gibi isimler yer alıyor. Bu filmin, dört arkadaşın cep harçlığı ile çekilen ve tiyatro yaparak kazanıp sinemaya aktararak ürettiği bir yapıt olduğunu kaydeden yönetmenler Deniz-Zaim Güvenç, “Oyuncularımızın hiçbiri ücret almadan, kendi gücünü koyarak filmi ortaya çıkardı. Bu film imece usulü, ücret alınmadan yapılmasıyla dünyada ilk” dedi.

 

 

‘KADININ HAKKI KADINA’

 

 

Deniz-Zaim Güvenç ‘Eğreti Gelin Ladik’ filminin İstanbul, Ankara, Afyon, Marmaris’in ardından Çerkezköy’de de adından söz ettirdiğini ifade ederek “Kadınlara değer veren onların hakkını teslim etmeye çalışan bu film ilçemizde ve ülkemizin her tarafında adından söz ettirerek ‘kadının hakkı kadına’ dedirtiyor” dedi ve buluşmadaki katkılarından dolayı Çerkezköy Eski Belediye Meclis üyesi muhasebeci Demet Eroğlu’na da teşekkür etti.