İftar sofrası Recep Güven Parkı'nda kuruldu

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen İftar Sofraları ve Ramazan eğlenceleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Karaağaç'ta kurulan ilk iftar sofrasının ardından iftar yemeklerinin ve Ramazan Eğ

GÜNDEM 21.05.2018 14:08:00 0
İftar sofrası Recep Güven Parkı

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen İftar Sofraları ve Ramazan eğlenceleri devam ediyor. Recep Güven Parkı’nda düzenlenen iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri iftarını vatandaşlar ile birlikte açtı.

 

“HAYAT AKIP GİDİYOR”

 

Vatandaşlar ezanın okunması ile oruçlarını açarken, yemek duasının okunmasının ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar “Bu mübarek Ramazan ayında kurmuş olduğumuz iftar sofralarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biz sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Allah bizleri sizlerden ayırmasın. Hayat akıp geçiyor ve seneler çabuk geçiyor. Allah sağlık verdiği müddetçe iftarlarımızı birlikte yapmaya rabbim bize nasip etsin. Tabi geçen yıl aramızda olup da bu yıl aramızda olamayan hemşerilerimiz de vardır. Allah onlara da rahmet eylesin, mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

 

DEVAM EDECEK

 

Kapaklı’da et ile tırnak gibi olmuş tüm mahallelerde kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın mutluluğunu ve huzurunu hep birlikte yaşadıklarını kaydeden kenar “Allah bu beraberliğimizi bozmasın, hep birlikte, çoluğumuzla çocuğumuzla, sevdiklerimiz ile yaşamayı nasip etsin” dedi. İftar programları ve Ramazan etkinlikleri 22 Mayıs Salı günü Uzunhacı Mahallesi’nde, 24 Mayıs Perşembe günü Karlı Mahallesi’nde, 25 Mayıs Cuma günü de Atatürk Mahallesi Süleyman Demirel Parkı’nda devam edecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU