'Ramazan birlikte güzel'

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 'Ramazan Birlikte Güzel' sloganı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Eğlenceleri, bu yıl 3 – 9 Haziran

GÜNDEM 21.05.2018 14:06:00 0

Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen geleneksel Ramazan Eğlenceleri 3 Haziran Pazar günü başlayacak.

 

TİYATRO GÖSTERİSİ SAHNELENECEK

 

Kapalı Otopark Alanı üzerinde 3 Haziran Pazar günü ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik oyun ile başlayacak olan eğlenceler, 4 Haziran Pazartesi günü ‘Yeşilçam Sahnede’ adlı teatral konser ile devam edecek. 5 Haziran Salı günü Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Konseri verilirken, 6 Haziran Çarşamba günü de ‘Eski Zaman Hikayesi’ adlı müzikli Türk tiyatrosu sahnelenecek.

 

ESKİ ZAMANLARIN RAMAZAN ÖYKÜLERİ

 

7 Haziran Perşembe günü Sunay Akın eski zamanların Ramazan öykülerini Çerkezköylüler için anlatacak. 8 Haziran Cuma günü Çerkezköy Şehir Orkestrası Halk Konseri, 9 Haziran Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Gitar ve Bağlama kursiyerlerinin yılsonu gösterileri sahnelenecek.

 

VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

Ramazan Eğlenceleri, 3 – 8 Haziran tarihlerinde her akşam saat 21.30’da başlayacak. Ramazan Eğlenceleri etkinliklerine tüm Çerkezköylüleri davet eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediye Başkanı olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğim” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ