By Formen'in iftarında bir araya geldiler

Çerkezköy ve Kapaklı'da faaliyet gösteren By Formen tarafından geleneksel hale getirilen iftar programlarının bu yıl 10'uncusu düzenlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı iftarda firma sahibi Ã

GÜNDEM 20.05.2018 13:52:00 0
By Formen

Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren By Formen’in geleneksel iftar yemeği Pasha Otel’de düzenlendi.

 

 

İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

 

 

Önceki akşam düzenlenen iftara Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin,  AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayları Akın Yılmaz, Serkan Alkan, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, AK Parti Kapaklı Belediye meclis üyesi Mustafa Çetin, AK Parti Kurucu Tekirdağ İl Başkanı ve 22.dönem Tekirdağ milletvekili Ahmet Kambur, iş adamları, banka müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

BU YIL 10’UNCUSU DÜZENLENDİ

 

 

Firma sahibi Çetin Komşu, iftara katılan misafirleri kapıda karşılarken, iftar boyunca da yakından ilgilendi. İftarda konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer “Kapaklı ve Çerkezköy’de hizmetlerini en iyi şekilde yapma gayreti içinde olan bu arkadaşlarımıza bizleri bu anlamlı  ve güzel ayda bir arada buluşturması nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” derken, verilen iftarın hayırlara vesile olmasını temenni etti. Geleneksel hale getirdikleri iftar programlarının bu yıl 10’uncusunu düzenlediklerini belirten firma sahibi Çetin Komşu da iftara katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU