Dernek başkanları ve STK temsilcileri iftarda buluştu

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, ramazanın ilk iftarında ilçede bulunan dernek başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırladı. Ramazan ayının ilk gününde dernek baÅ?

GÜNDEM 17.05.2018 13:14:00 0
Dernek başkanları ve STK temsilcileri iftarda buluştu

Ramazan ayının ilk günü Çerkezköy Belediyesi Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda verilen iftar yemeğine Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile Çerkezköy’de faaliyet gösteren birçok dernek başkanı ve aileleri katıldı.

 

MUTLULUĞUNU DİLE GETİRDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Ramazan ayının ilk gününde dernek başkanlarını ve sivil toplum örgütü temsilcilerini iftar yemeğinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “İftarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ramazan ayının ilk günü aileleriniz ile bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca sürekli programlar ve davetler olduğu için ben sizleri ilk gün ağırlamak istedim” dedi.

 

HİZMETLERİN DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ ETTİ

 

İftar programına katılan tüm konuklara teşekkür eden Bayram, Dernek Başkanlarının ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin Çerkezköy’e hizmetlerinin devam etmesini temenni etti. İftara katılan Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil de iftara katılan konuklara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Özge MERİÇ