Karadenizliler'den Birlik Şöleni

Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği ve Kapaklı Karadeniz Sevenler Derneği işbirliğinde 1'inci Birlik Şöleni düzenlendi. Şölende sahne alan Yerel Sanatçılar Filiz Yıldırım ve Murat Köse şarkılar

GÜNDEM 15.05.2018 11:17:00 0
Karadenizliler

Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği ve Kapaklı Karadeniz Sevenler Derneği işbirliğinde önceki akşam saat 19:00’da Kapaklı Belediye Meydanı’nda 1'inci Birlik Şöleni düzenlendi.

 

BU YIL İLKİ DÜZENLENDİ

 

Şölene Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Kurucu Başkanı Taner Diş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Abdullah Öğe, Akın Yılmaz, Nilgün Zaimoğlu ve Hakan Sunal, MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Recep Çalışkan, Sakatlar Derneği Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Filiz Bekar'ın sunumuyla ve Karadeniz Şarkılarıyla başlayan gecede Yerel Sanatçı Filiz Yıldırım sahne aldı. Söylediği Karadeniz Şarkılarıyla katılımcıları doyasıya eğlendiren Yıldırım annelerin anneler gününü kutlayarak "Bu konseri de Anneler Günü'ne hediye ediyorum" dedi. Filiz Yıldırım'ın ardından Abdullah Coşkun'un yönetimindeki Karadeniz Sevenler Derneği Halk Oyunları Ekibi sahne aldı. Seyirciler tarafından ilgiyle izlenen Folklor Ekibi izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

 

PLAKET VERİLDİ

 

Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Kurucu Başkanı Taner Diş tarafından şölene destek veren Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Abdullah Öğe’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’a plaket verildi. Plaket verilmesinin ardında sahne alan Yerel Sanatçı Murat Köse, 'Ya Ben Anlatamadum' şarkısıyla katılımcıları eğlendirmeye devam etti. Murat Köse'nin söylediği Karadeniz şarkılarıyla devam eden gecede İrmet Hospital tarafından Anneler Günü'ne özel 10 adet ağız ve diş sağlığı muayene kartı şehit, gazi ve engelli annelerine hediye edildi. Davut Güloğlu'nun ise cenazesi olduğundan dolayı geceye katılamadığı belirtildi.

 

Haber/Özge MERİÇ