Görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyoruz

Hayrabolu'da mahalle muhtarları ile bir araya gelen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Muhtarlarımız bizlerin elimiz ayağımız" dedi. Seçim süreci ile ilgili de muhtarlara bilgi veren Vali Ceylan "Millet ida

GÜNDEM 15.05.2018 11:12:00 0
Görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyoruz

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, her ay farklı bir ilçede düzenlediği muhtarlarla buluşma toplantılarını bu ay Hayrabolu’da düzenledi.

 

“MUHTARLAR BİZİM ELİMİZ, AYAĞIMIZ”

 

Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Mehmet Ceylan “Muhtarlarımız bizlerin elimiz ayağımız. Her konuda kendilerinden destek aldığımız seçilmiş ve o yöreyi temsil eden kişiler, o açıdan bizim için çok değerli kişiler. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum, çünkü bizler o mahallelerde yaşayan insanların sorun ve ihtiyaçlarını bilemeyiz. Mahallelerinizdeki sorun ve ihtiyaçları olan kişileri bizlere ulaştıracağınız bilgilerle haberimiz oluyor. Muhtarlarımızdan bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı desteği bekliyoruz” dedi.

 

HASSAS DAVRANMALARINI İSTEDİ

 

Seçim süreci ile ilgili de muhtarlara bilgi veren Vali Ceylan “Millet idaresinin sandığa ulaşabilmesi için muhtarlarımızın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Seçimlerle ilgili mahallelerinizde yapılacak toplantılarda huzuru bozacak her hangi bir duruma rastlanıldığında emniyet ve asayiş birimleri ile irtibat kurmanızı ve bu konuda hassas davranmanızı istiyoruz” dedi.

 

SIKINTI VE İHTİYAÇLARI İLETTİLER

 

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini ilettiler. Toplantıya, Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Özsoybaş, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldırım, Kurum Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU