4'üncü mağazaya görkemli açılış

Mobilya sektöründe 25 yılı aşkındır üretim yapan ve Dünya Standartlarında ürettiği ürünleri yurtiçinde 286 noktaya, yurtdışında ise, Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Amerika, Kuzey Afrika ülkeleri başt

GÜNDEM 13.05.2018 18:42:00 0
4

Sektörde 25 yılı aşkın süredir üretim yapan, gelişen tecrübesi, markalaşma yolunda attığı adımlar ve yatırımlar ile Türkiye ve Dünya Pazarında daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedefleyen Vettore Mobilya, 4’üncü satış mağazasını Çerkezköy’de hizmete açtı.

 

ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI

 

Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda ilerleyen Çerkezköy’de 4’üncü mağazasını açan Vettore Mobilya için cumartesi günü saat 15:30’da düzenlenen açılış törenine Vettore Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Karaoğlan, Vettore Mobilye Genel Müdürü ve Perakende Grup Koordinatörü Murat Besli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MEHTER EKİBİ’NDEN MİNİ KONSER

 

Açılış öncesi mini bir konser veren Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Mehter Ekibi’nin konseri de ilgiyle izlendi. Vettore Mobilye Genel Müdürü ve Perakende Grup Koordinatörü Murat Besli açılışta yaptığı konuşmada 4. satış mağazasını Çerkezköy’de açmaktan mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti. Fabrika satış mağazasının ardından 2’nci mağazayı Silivri’de, 3’üncü mağazayı da Masko’da açtıklarını anımsatan Besli, 4’üncü satış mağazasını da sanayi kenti olan Çerkezköy’de hizmete açtıklarını belirtti. Müşteri memnuniyetinin önemine dikkat çeken Besli “Tüm mağazalarımızda güler yüzlü ve tecrübeli personelimiz ile hizmet veriyoruz” dedi. Çerkezköy’de 700 metrekarelik alanda hizmete açtıkları satış mağazasında fabrikanın tüm ürünlerinin satışının yapılacağını söyleyen Besli, tüm vatandaşları mağazayı ziyaret etmeye davet etti.

 

“ÜRÜN KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEDİK”

 

Açılışta Vettore Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Karaoğlan da konuşma yaptı. Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden olan Çerkezköy’de fabrikanın 4’üncü satış mağazasını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karaoğlan “Silivri’de 25 yıldır 7 bin metrekarelik kapalı alanda üretimini yaptığımız ürün kalitemizden ödün vermedik” dedi. Üretime başladıkları ilk günden itibaren önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu kaydeden Karaoğlan “Önemli olan bir malı satmak kadar satılan malın garanti bakımından da arkasında durmak. Bundan böyle Çerkezköy ve bölge halkına bu mağazamızda da en iyi şekilde hizmet vereceğiz” diyerek mağazanın Çerkezköy ve bölgeye hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından Vettero Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Karaoğlan, Vettore Mobilya Genel Müdürü ve Perakende Grup Koordinatörü Murat Besli ile birlikte hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesini kesti. Açılış sonrası davetliler mağazayı gezerek ürünleri inceledi. Mağazada açılışa özel yüzde 50’ye varan indirimler de yapıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU