Beyazay Derneği özel anneleri unutmadı

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından engelli çocukların ve bireylerin annelerine yönelik Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

GÜNDEM 13.05.2018 18:23:00 0
Beyazay Derneği özel anneleri unutmadı

Önce ki akşam 19.00-23.00 saatleri arası La Piano Restaurant Cafe’de düzenlenen etkinliğe Türkiye Beyazay Derneği Marmara Bölge Başkanı Filiz Güler, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Çerkezköylü hayırsever çift Müjgan-Serkan Karagöz, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Yönetimi, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’dan çok sayıda engelli annesi katıldı.

 

“SPOR YAPMALARINI DA SAĞLIYORUZ”

 

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin gecede yaptığı konuşmada “Beyazay Derneği olarak engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak adına onların yaşantılarını kolaylaştıracak çalışmalara özel gayret gösteriyoruz. Özel annelerimize şunu söylemek istiyorum. Sizlerin hakkı hiçbir zaman ödenemez. Türkiye Beyazay Derneği olarak engelli kardeşlerimiz için de engelli engelsiz spor aktiviteleri düzenleyerek onların da spor, yüzme gibi birçok spor dalında spor yapmalarını da sağlıyoruz. Bu gece etkinliğimize katılan özel anneler başta olmak üzere tüm annelerimizin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

ANNELER GÜNÜ PASTASI KESİLDİ

 

Türkiye Beyazay Derneği Marmara Bölge Başkanı Filiz Güler de, “Sizin gibi annelerin hakkı ödenmez. Sizler çok özel annelersiniz. Rabbim sizi cennetiyle mükafatlandırsın.  Anneler Günü'nün bir gün değil, her gün olmasını diliyorum. Çünkü anneler bizim için çok önemli ve kutsal varlıklarımızdır” dedi. Katkıda bulunanlara plaket verilmesinin ardından Anneler Günü pastası kesildi. Gece canlı müzik eşliğinde eğlence ile devam etti. Çerkezköylü Türk Kalk Müziği sanatçısı Aysun Aslan ve eşi usta elektro saz sanatçısı Binali Aslan geceye renk kattı. Eğlence canlı müzik eşliğinde devam etti.

 

Haber / Özge MERİÇ