Kaymakam Abban'dan Anneler Günü ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan engelli ailelerini ziyaret etti.

GÜNDEM 13.05.2018 18:18:00 0
Kaymakam Abban

Kaymakam Abban’a ziyaretlerinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Enver Demirel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ve Aile Sosyal Destek Projesi Personeli (ASDEP) de eşlik etti. Engelli anneleri ile sohbet eden Abban, herhangi bir isteklerinin olup olmadığını sorarak talep ve sıkıntılarını dinledi.

 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

Abban, her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu ifade ederek “İstek, dilek ve sıkıntılarını her zaman Kaymakamlığımıza, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüze ve Sosyal Hizmet Merkezi aracılığı ile bizlere iletebilirsiniz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızca yakın zamanda başlatılan önemli bir proje olan Aile Sosyal Destek Programı ile ailelerimizin ve sosyal yardıma muhtaç vatandaşlarımızın, sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması, gerektiğinde eğitim, sağlık ve istihdam gibi diğer kamu hizmetlerinden yararlanılması amaçlanmaktadır. Bu proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sorunlarının önemli ölçüde çözüme kavuşacağına inanıyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN