Mandalı baston sözünü tuttu

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, geçtiğimiz aylarda düzenlenen halk toplantısında kendisinde baston isteyen görme engelli Mukaddes'in Sinan'ın istediğini yerine getirdi.

GÜNDEM 11.05.2018 18:03:00 0
Mandalı baston sözünü tuttu

Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Mukaddes Sinar’a bastonunu teslim eden Başkan Mandalı “Görme engelli kardeşimiz Mukaddes kızımızın halk toplantımızda bizden baston isteği vardı. Biz de kendisine söz verdik ve en kısa sürede kendisine temin ettik. Mutluyuz. Artık kardeşimiz daha güvenli bir şekilde yürüyebilecek” dedi.

 

“HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”

 

Her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Mandalı “Onların heyecanı ve mutlulukları bizlere yetiyor. Unutmayalım engelli olmak hiç kimsenin kendi tercihiyle içinde bulunduğu bir durum olmadığı gibi her sağlam bireyin de birer engelli adayı olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Hayata tutunma noktasında azmin ve sabrın en güzel örneğini sergileyen bu kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara sahip çıkarak sorunlarına ortak olmak insani bir görevdir. Tüm görme engelli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir hayat diliyorum. Her zaman onların yanında olacağız” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN