Adil Öksüz'ü nerede, ne zaman, kim yakaladı?

Fetö'nün kanlı 15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden biri olan Adil Öksüz'ün yakalandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

GÜNDEM 11.05.2018 14:11:00 0
Adil Öksüz

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz’ün yakalandığını ve devletin elinde olduğunu iddia etti. Fetö’nün firari kilit ismi Adil Öksüz’ün geçtiğimiz günlerde emniyet ve MİT’in ortak operasyonuyla yakalandığını kaydeden Koray Aydın’ın, iktidarın Adil Öksüz olayını 24 Haziran seçimlerine günler kala yakalanıp getiriliyormuş gibi kullanılacağını iddia etmesi insanları bugünden şok etti.

 

AYDIN’IN İDDİALARI

 

Koray Aydın, Adil Öksüz’ün 15 gün kala güya iktidar tarafından yeni yakalanıp getiriliyormuş gibi seçim malzemesi olarak kullanılacağını, bu kişinin, itirafçı olarak hem İYİ Parti'yi hem CHP içindeki bazı isimleri FETÖ'cü olarak suçlayıp bunu bir seçim kozu olarak kullanabileceklerini iddia etti.

 

VEBALİ ONLARIN OMUZLARINA

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın “Bunları okudukça, ne kadar aciz duruma düştüklerini görüyoruz. FETÖ’cü aramak için çok zahmete katlanmamalarını kendilerine öneriyorum. Bunun bir kolayı var. Genel Başkanımız söyledi: Bir ayna alacaklar, aynaya bakacaklar. Sağında, solunda, damatlarını, gelinlerini, eniştelerini görecekler. O yüzden de hiçbir şey yapamayacaklar. Çünkü AKP, parti olarak FETÖ’nün kalkıştığı 15 Temmuz darbe girişiminin işbirlikçisi ve suç ortağıdır. Seçimden sonra esas hesabı verecek onlardır. 15 Temmuz’da kaybettiğimiz 250 şehidimizin vebali onların omzundadır” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ