Akay, şehit ve gazi annelerini kahvaltıda ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve gazi annelerini kahvaltıda ağırladı. Dün saat 09:30'da Tokoçin Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda Çerkezköy Beled

GÜNDEM 10.05.2018 20:21:00 0
Akay, şehit ve gazi annelerini kahvaltıda ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Anneler Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden şehit ve gazi anneleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Dün saat 09:30’da Tokoçin Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay, annesi Necla Akay, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Funda Serfiçe ve Rağbet Erol, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı’nın eşi İlknur Camcı, şehit anneleri ve gazi anneleri ile şehit ve gazi eşleri katıldı.

 

“ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM”

 

Kahvaltı öncesi şehit anneleri ve ailelerini kapıda karşılayan Güliz Akay, konuklarla yakından ilgilendi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da masaları tek tek dolaşarak şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı. Kahvaltıda konuşan Başkan Akay, “Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin doğduğu bu topraklar için, vatan için, bayrak için mücadele etmiş, canını vermiş, canından parçalarını vermiş şehit annelerimize, gazi annelerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Bu topraklar için şehit olmuş, gazi olmuş evlatlar yetiştiren tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, bu topraklardaki bütünlüğümüzün devamı için canları pahasına şehit olmuş abilerimize, büyüklerimize, kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Can parçası, evladı şehit olmuş, gazi olmuş fakat bağrına taş basmış tüm annelerimizin ellerinden bir kez daha öpüyorum” dedi.

 

HEDİYELER VERİLDİ

 

Bu birliktelik için, bu topraklar, vatan ve bayrak için mücadele edenlerin aileleri ve anneleri ile Anneler Günü sofrasında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Akay tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Kahvaltı programı sonunda Güliz Akay tarafından şehit annelerine günün anısına çeşitli hediyeler ve çiçek takdim edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU