Çorlu TSO, üyeleri dinliyor

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komite Başkanı Nüvit Kırçuval, Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Atak, Komite Üyeleri; Volkan Çelebi, Gökhan Tunalı, Cem Tunalı ve Ahmet Mert ile Odamız Kalite YÃ?

GÜNDEM 6.05.2018 20:53:00 0
Çorlu TSO, üyeleri dinliyor

TALEPLERİ DİNLEDİLER
 

Ziyaretlerde odanın yapmış olduğu faaliyetler ve Çorlu TSO 2018-2021 Stratejik Planı kapsamında hazırlanan 2018 İş Planı hakkında bilgi verilirken, 5. Meslek Komitesi’nin gerçekleştirdiği ziyaretlerde işletme sahiplerinden sektörleri ile ilgili önerileri de dinlendi. Oda üyesi firma yetkililerine Çorlu TSO ile ilgili istek ve beklenti anketleri de yapıldı.


İLETİŞİM BİLGİLERİ GÜNCELLENDİ
 

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Çorlu TSO Yetkilileri “Odaların asli vazifesini yapabilmesinin ön şartı; hizmet edeceği kitlesi ile birincil seviyede iletişim kurmaktır. Bu sebeple Çorlu TSO olarak en önem verdiğimiz konulardan biri olan Üye İletişim Bilgilerinin Güncellenmesi kapsamında; ziyaret esnasında üyelerimizin iletişim bilgileri güncellenmiştir. Ayrıca üye kimlik kartının prestijinin arttırılması, ülke geneli ve Çorlu’da anlaşma sağlanan firmalar ile birlikte ticari yaşama hareketlilik katılması, belli kurallar çerçevesinde geleceğe dönük olarak, üye memnuniyetinin arttırılması amacı ile “Çorlu TSO a sınıfı üye kimlik kartı” üyelerimize takdim edilmiştir” dedi.


Haber / Ayşenur AYDIN