8'inci grupta kazanan değişmedi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda 1 Nisan'da yapılan seçimin ardından İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucu tekrarlanmasına karar verilen 8. Grup seçimleri dün yeniden yap

GÜNDEM 6.05.2018 18:20:00 0
8

1 Nisan’da yapılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinin ardından Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu, 178 seçmenin bulunduğu 8’inci grupta seçimlerin tekrarlanmasına karar vermişti.


97 ÜYE OY KULLANDI
 

Sarı listenin 49, mavi listenin 48 oy aldığı 8. grupta seçimler dün yeniden yapıldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda saat 08:00’da başlayan oy verme işlemi saat 17:00’da sona erdi. Tek sandıkta yapılan seçimde oy verme işleminin ardından oyların sayımına geçildi. Önceki seçimde olduğu gibi bu seçimde de 178 üyeden 97’si sandık başına gitti.


SARI LİSTE'NİN OYU ARTTI
 

1 Nisan’da yapılan seçimde 49 oy alan sarı liste bu seçimde 63 oy aldı. Önceki seçimde 48 oy alan mavi listenin ise bu seçimdeki oyu 34 oldu. Seçimin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, sarı grubun meclis üyelerini tebrik etti.


GAZETECİLER BİNAYA ALINMADI
 

Gün boyu güvenlik güçleri tarafından basın mensupları Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na alınmazken, oy verme işleminin sona ermesinin ardından oyların sayımı sırasında gazetecilerin binaya girmesine izin verildi.


3 MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİ
 

Yapılan seçim sonunda sarı listenin adayları Sinan Sifil “Eğilmez Alüminyum, Demir Doğrama, Çelik, Plastik Doğrama, Cam, Isı Cam, Otomotiv, Yedek Parça, Hırdavat, Mobilya, Tekstil, İnşaat Taahhüt, Nakliye, Sosyal Hizmetler, İthalat İhracat Limited Şirketi) Sebahattin Önal (Özen Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çerkezköy Şubesi) ve Yusuf Uyanık (Yusuf Uyanık Teknik Mekanik Tesisat) meclis üyeliğine seçildi. Yedek meclis üyeliğine de Butan Makine Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, MGT Filtre Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çerkezköy Şubesi, Hyosung İstanbul Tekstil Limited Şirketi, Elkon Elevatör Konveyör ve Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çerkezköy Şubesi firmaları seçildi.


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU