Süleymanpaşa, Çiçek Festivali'ne katıldı

Süleymanpaşa Belediyesi, İzmir Bayındır Belediyesi tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'ne katıldı. Festival alanında Süleymanpaşa Belediyesi stan

GÜNDEM 4.05.2018 13:01:00 0
Süleymanpaşa, Çiçek Festivali

TANITIM YAPILDI
 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da onur konuğu olarak katıldığı festivalde,  Süleymanpaşa Belediyesi’nin çalışmaları, projeleri ve düzenlediği etkinlikler gibi tüm faaliyetleri broşürler ve kitapçıklarla standı ziyaret eden misafirlere tanıtıldı. Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’yi makamında ziyaret eden Eşkinat, daha sonra Sesli ile birlikte festival alanında incelemelerde bulunurken, çiçekçilik ve Bayındır Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Süleymanpaşa Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmalarını içeren “Başarı Dolu Gururlu 4 Yıl” kitabını Sesli’ye hediye eden Eşkinat, belediyenin projeleri ile ilgili de bilgi verdi.


KİRAZ FESTİVALİNE DAVET ETTİ
 

Festivalle ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa, sanat ve kültür kenti oma yolunda adım adım ilerlerken, gerçekleştirdiğimiz sanatsal, kültürel, sportif ve sosyal içerikli projelerimizi Türkiye’nin çeşitli mecralarında tanıtarak kentimizin bilinirliğini arttırmak ve geliştirmek için çalışıyoruz. Belediye olarak Serada Modern Çiçekçilik projemizi hayata geçirdik. Bu konuda deneyimli ve başarılı olan Bayındır Belediyesinin çalışmalarını yerinde incelemek ve Sayın Belediye Başkanı Ufuk Sesli ile istişarede bulunmak üzere 21. Uluslararası Çiçek Festivali’nde bulunuyoruz. Kendilerini de Haziran ayında yapacağımız Kiraz Festivali’ne davet ettik” dedi.


Haber / Menşure KARDEŞ