Yüceer 4'üncü kez aday

24'üncü dönemde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Tekirdağ Milletvekili seçilen ve 3 dönemdir milletvekilliği yapan Candan Yüceer, 27. Dönemde de CHP'den Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı başvuru

GÜNDEM 4.05.2018 12:51:00 0
Yüceer 4

3 dönemdir Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilliği yapan Candan Yüceer, dördüncü dönemi için de aday adayı oldu.


YÜCEER YENİDEN BAŞVURU YAPTI
 

Başvurusunun ardından yazılı bir açıklama yapan Yüceer, kendisine destek olanlara seslenerek “Atatürk ilkeleri doğrultusunda laik, demokratik, çağdaş bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağımıza olan inancınız ve kararlılığınız için, yağmur çamur demeden, hiç yorulmadan parti çalışmalarımızda desteğiniz ve mücadeleniz için, Tekirdağ’da partimizin yaptığı ön seçimlerden iki kez beni birinci çıkararak bu onurlu göreve layık görüp bu gururu yaşattığınız için, bana olan güveniniz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.


27. DÖNEMDE DE ADAY ADAYI
 

Aldığı bu güç ve destekle, sorumluluğunun bilinciyle, güvene layık olmaya çalışarak her fırsatta Tekirdağ’ın, Tekirdağlıların ve ülkemizin sorunlarını TBMM ve Türkiye gündemine taşıyarak çözüm yolları aradığını, bu mücadelede vatandaşların Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sesi olduğunu ifade eden Yüceer “Ulu Önder Atatürk’ün aydınlık yolunda elimi taşın altına koymaktan bir an bile tereddüt etmedim, etmeyeceğim. El ele, omuz omuza, yürek yüreğe CHP’ni iktidara taşımak ve geleceği aklın, bilimin, Atatürk’ün ışığıyla aydınlatmak, ülkemize yeniden demokrasiyi getirmek en büyük hedefimizdir. Ve yürekten inanıyorum ki biz kazanacağız, ülkemiz kazanacak, demokrasi kazanacak, hak ve özgürlükler kazanacak. Demokratik, laik, özgür bir ülke için verdiğimiz bu onurlu mücadeleyi, siz değerli yol arkadaşlarımla daha da büyütmek, halkın iktidarını yeniden kurmak için 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adayıyım” dedi.


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU