Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, modern ve kaliteli bir ortamda sürdürülen eğitim ve öğretimi takdirle karşıladığını belirterek, ÇOSB

GÜNDEM 3.05.2018 18:19:00 0
Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Yüzer’e ziyaretinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal da eşlik etti.

 

SALONLARI GEZDİ

 

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanı sıra, ÇOSB’nin eğitim çalışmalarının da değerlendirildiği ziyarette Kaymakam Yüzer, beraberindekilerle birlikte okulun laboratuar, atölye, spor ve konferans salonlarını gezerek öğrencilerle sohbet etti.

 

ATATÜRK RESMİ HEDİYE ETTİ

 

Okulu gezip bilgi alan Kaymakam Yüzer, modern ve kaliteli bir ortamda sürdürülen eğitim ve öğretimi takdirle karşıladığını belirterek, “ÇOSB Yönetim Kuruluna eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretin sonunda ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler, Kaymakam Yüzer’e okul öğrencilerinin ördüğü Atatürk resmi hediye etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ