Meslek lisesi öğrencilerine inovasyon anlatıldı

Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen İnovasyon Konferansı'nda öğrencilere "Endüstri 4.0, tekstilde inovasyon, ivovasyon yönetimi, kariyer planlama" konularında bilgiler

GÜNDEM 3.05.2018 16:35:00 0
Meslek lisesi öğrencilerine inovasyon anlatıldı

Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde dün 14:30’da İnovasyon Konferansı düzenlendi.


MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KATILDI
 

Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat Kıroğlu yaptı. Öğretmenler ve Çerkezköy’deki meslek lisesi öğrencilerinin katıldığı konferansta konuşan Kıroğlu, “Çerkezköy’de 11 Ar-Ge merkezi var. Sene başında yöneticilerimiz ve öğretmenlerle birlikte il bazlı bir toplantı gerçekleştirdik. Ar-Ge merkezlerinin okullarımıza yardımcı olacağı konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmuştuk” dedi.


ZORUNLU HALE GETİRİLDİ
 

Buna paralel olarak meslek lisesi öğrencilerine inovasyonun zorunlu hale getirildiğini kaydeden Kıroğlu, “Buradan aldığınız bilgilerle ileride güzel işler yapacaksınız” diye konuştu.


SUNUMLAR YAPILDI
 

Kıroğlu’nun açılış konuşmasının ardından MCS Factory Digitalization Genel Müdürü Adem Kayar ‘Endüstri 4.0’ konusunda sunum yaparken, Yünsa Apre Müdürü Koray Karakaş da ‘Tekstilde İnovasyon’ konusunu anlattı. Oto B/S/H Teknik Ürün yönetiminden Fatma Aytuna’nın ‘ İnovasyon yönetimi’ konusunu anlattığı konferansta Schoot Orim Cam İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Sular da ‘Kariyer Planlama’ konusunda öğrencileri bilgilendirdi.


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU