Seçmen listeleri askıya çıktı

Yüksek Seçim Kurulu'nun açıkladığı seçim takvimi kapsamında seçmen listeleri Türkiye'nin diğer bölgelerinde olduğu gibi Çerkezköy ve Kapaklı'da da saat 08:00'da muhtarlıkla

GÜNDEM 2.05.2018 16:10:00 0
Seçmen listeleri askıya çıktı

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde seçmen listeleri de muhtarlıklarda askıya çıkarıldı.

 

KONTROL ETSİNLER

 

Seçmen listelerinin 2 Mayıs saat 08:00’da muhtarlıklarda askıya çıkarıldığını belirten Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur “Askıya çıkarılan Seçmen listelerinden vatandaşlarımız muhtarlıklara gelerek bilgilerini kontrol etsinler. Adresleri değişen vatandaşlarımızın yeni adreslerini nüfus müdürlüklerine bildirmeleri gerekiyor” dedi.

 

12 MAYIS’TA ASKIDAN İNDİRİLECEK

 

Seçmen listelerinin muhtarlıklarda 12 Mayıs’ta askıdan indirileceğini kaydeden Timur “2 Mayıs Çarşamba günü sabah saat 08.00’de Muhtarlıklarda askıya asılan seçmen listeleri 12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar askıda kalacak” diyerek vatandaşların bu tarihe kadar seçmen listelerindeki bilgilerini kontrol etmelerini istedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN