PTT Veliköy'de ilk şubesini açtı

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Veliköy Mahallesi'ndeki ilk şubesini açtı.  Veliköy Mahallesi'nde bulunan acentesinden sonra Hürriyet 1 Caddesi'nde açılan Veliköy PTT Şubesi'nin aç

GÜNDEM 2.05.2018 15:28:00 0
PTT Veliköy

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Veliköy Mahallesi’ndeki ilk şubesini açtı.   Dün saat 10.30'da Veliköy Mahallesi, Hürriyet 1 Caddesi, Numara 3'te düzenlenen açılış törenine, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Başkanı Murat Koçak, PTT Tekirdağ Başmüdürü Eren Arslan ve PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan ile personeller katıldı.


"VATANDAŞLARIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN"
 

Açılışta konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, PTT Veliköy Şubesi'nin vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi. Açılan şube ile diğer PTT şubelerinin yükünün azalacağını dile getiren Abban “Bu civarda oturan vatandaşlarımız merkeze gitmek zorunda kalmayacak. Son dönemlerde Kızılpınar Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızdan şikayetler alıyorduk. Bu şubenin açılmasıyla birlikte Kızılpınar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız da işlemlerini burada yaptırabilirler” dedi.


"HER ŞUBEMİZ ARASINDA 20 DAKİKALIK MESAFE OLACAK"
 

PTT Tekirdağ Başmüdürü Eren Arslan da Veliköy PTT Şubesi’nin bir memur ve bir dağıtıcı ile hizmet vereceğini dile getirdi. Eren Arslan, “Veliköy mahallemizde yeni açılan PTT şubemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bizim buradaki amacımız Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi vatandaşların ayağına kadar hizmet götürmek. Bundan sonraki çalışmalarımızda Tekirdağ’da PTT şubelerini artırarak nerdeyse her  mahalle arasında olmasını sağlamak. Tekirdağ’da açılacak şubelerle birlikte her şubemiz arasında 20 dakikalık mesafe olacak. Ona göre çalışmalar yapılıyor. Kredi işlemleri haricinde şubemiz 375 çeşit işlem gerçekleştirecek. PTT şubemizin hayırlı olmasını dileyerek şimdiden burada çalışacak arkadaşlarımıza başarılar diyorum” dedi.


TÖRENLE AÇILDI
 

Konuşmaların ardından Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Türk Metal Sendikası Başkanı Murat Koçak, PTT Tekirdağ Başmüdürü Eren Arslan ve PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, kurdele keserek Veliköy PTT Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.


Haber / Özge MERİÇ