Lise öğrencileri fuara hazırlanıyor

Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencileri, 3-4 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan TUBİTAK Bilim Fuarı çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ile

GÜNDEM 1.05.2018 19:06:00 0
Lise öğrencileri fuara hazırlanıyor

Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencileri, 3-4 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan TUBİTAK Bilim Fuarı çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ile röportaj yaptı.

“ANKET ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Mehmet Metin, 3-4 Mayıs tarihlerinde Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde TUBİTAK Bilim Fuarı düzenleneceğini ifade ederek “Fuar hazırlıkları kapsamında ‘İmkanımızla Teknoloji Kullanımı’ konulu bir anket çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede sizinle de kentimizde Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sportif, sosyal ve sanatsal aktiviteler hakkında öğrencilerimiz ile birlikte röportaj yapmak istedik” dedi.

“HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, Çerkezköy’de özellikle Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte kültürel faaliyetlere ağırlık verildiğini ifade ederek “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi milli bayramlarımızı festival havasında coşkuyla kutlamaya başladık. Her yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları’nda çocuklarımıza onlarca branşta kurs verdik. Mahalle evlerimizde açtığımız kurslarla kadınlarımızın sosyal yaşama dahil olmalarını sağladık. Tiyatro oyunları, konserler ve daha birçok etkinlikle vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Kültür gezilerimizle vatandaşlarımızı İstanbul ve Edirne’deki tarihi camilerimize ve şehitler diyarı Çanakkale’ye götürüyoruz” dedi. Zengin, Çerkezköy Belediyesi olarak düzenledikleri etkinliklerle 7’den 70’e tüm vatandaşlara ulaşmaya gayret ettiklerini ifade etti. Zengin “ Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak her etkinliğin başlangıç tarihinden önce çeşitli yollarla vatandaşlara duyurusunu yapıyoruz” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU