3 puan Tekirdağ Gençlikgücü Spor'un

Tekirdağ 2.Amatör Ligi C Grubunda Marmara Ereğlisi Sahası'nda oynanan Tekirdağ Gençlik Gücü Spor/Çorlu Fener Spor maçında 3 puan Tekirdağ Gençlikgücü Spor'un oldu. Tekirdağ GençlikgücÃ?

GÜNDEM 1.05.2018 18:49:00 0
3 puan Tekirdağ Gençlikgücü Spor

 İLK GOL 15’İNCİ DAKİKADA GELDİ

Tekirdağ 2. Amatör C Grubunda oynanan müsabakada Süleymanpaşa temsilcisi Tekirdağ Gençlik Gücü, 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-2 kazanmasını bildi. Maça etkili başlayan ev sahibi takım oldu. Art arda kullandığı korner atışlarından yararlanamayan ev sahibi Tekirdağ Gençlik Gücü 15. dakikada yediği şok golle 1-0 geri düştü.

SKOR 2-1 OLDU

Çorlu Fener Spor, 25’inci dakikada bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. İkinci gol ile rahatlayan Çorlu Fener Spor ataklarını sıklaştırdı. 40. dakikada takımın en golcü ismi sezonun formda forvet oyuncularından Kadir Sevinç attığı golle skoru 2-1’e getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk 45 dakika 2-1’lik skorla sona erdi.

SKOR EŞİTLENDİ

İkinci yarıya her iki takım da istekli başladı. Çorlu Fener Spor farkı açmak için mücadele ederken, Tekirdağ Gençlikgücü Spor ise beraberlik golü için yüklendi. 60. dakikada sahneye yine Kadir Sevinç çıktı ve hem kendisinin hem de kendisinin 2’nci golünü atarak skoru eşitledi. 85’inci dakikada yeniden sahneye çıkan Kadir Sevinç attığı golle skoru 3-2 yaptı ve takımına 3 puanı kazandırdı.

“KOŞAN BİR TAKIMA KARŞI OYNADIK”

Maç sonrası açıklama yapan Tekirdağ Gençlik Gücü Antrenörü İsmail Erol “Bizim için sezonun en kilit maçı olarak görüyordum. Genç ve koşan bir takıma karşı oynadık. Her zaman olduğu gibi istekli oynadılar. Kaliteli bir hocaları var. Rakip takımı kutluyorum. Oyuncularım Sercan Öncen hocam ile beraber ÜniLig Futsal müsabakalarından yeni döndüler. Ayaklarının tozu ile maça çıktılar. Skoru ve gerilimi yorgunluğa bağlıyorum. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Haber / Özge MERİÇ